Omgeving van Casa Speri

Toscane

Toscana staat bekend om zijn heuvelachtige Landschap, waar de pijnbomen cypressen, olijfbomen en wijnranken het landschap bepalen. De hoogste berg is de Monte Prado (2054m). Toscane bezit over 1 miljoen hectare bos. In het zuiden komt de natuurliefhebber aan zijn trekken in het grote natuurgebied: il Parco dell'Uccellina, zeldzame flora en fauna. Ontdek Toscana per fiets, trein of auto. Tips en lektuur daarover vind u op de lektuurstandaard in de huiskamer. Ook staan wij op uw verzoek altijd klaar met tips of hulp.

In de directe omgeving van Casa Speri  is het de moeite waard Montecatini Terme (7km) te bezoeken, het beroemde Kuuroord met zijn Spa en de 18-Hole-Golfplaats. Op 15 km ligt een van de mooiste stadjes van Toscana het  middeleeuwse stad Lucca, met zijn indrukwekkende stadsmuur en vele schoenen- en lederwinkels. Gezellig eten in een van de vele restaurantjes op de piazza's  in het levendige Pistoia (20km)
De Toscaanse hoofdstad Florence ligt op 45km, het prachtige 4 km lange zandstrand van Viareggio op 40km, afstand, net als Pisa met zijn scheve toren. Al deze toeristische trekpleisters zijn ook goed en goedkoop per trein bereikbaar vanaf het station in Pescia.