Casa Speri

Hoog boven Pescia gelegen

Mooi

De verschillende fruitbomen overal rondom

Ontspannen

En genieten van het uitzicht

Heerlijk

De geur van verse kruiden in de tuin

Citroen

Onze eigen citroenen voor de lekkerste limoncello

Zonsondergang

Vanaf het terras

Welkom op Casa Speri

Casa Speri, een voormalig toscaans boerenhuis met privé zwembad (9x4x1.20) en een grote tuin en een fruit- en olijfgaard, biedt met vijf ruime slaapkamers plaats aan 10 volwassenen en 2 babies.

Het huis heeft altijd dienst gedaan als boerenhuis op een groot landgoed waar men leefde van kleinvee, de groentetuin en het maken van wijn en olijfolie. Dat laatste doen ook wij nog steeds, waar mogelijk samen met onze gasten. 

Wij doen er alles om onze gasten een heerlijke vakantie te bieden. Het liefdevol verbouwde huis en zijn ligging zijn daar een belangrijk onderdeel van. De prachtige panorama's maken dat  u de hele dag door van de indrukwekkende natuur rondom kunt genieten: of u nu ontbijt het terras, op uw bedje bij het zwembad ligt of 's ochtends uit uw slaapkamerraam kijkt, overal wordt u er weer door geraakt.

U vindt volop rust, ontspanning en comfort op Casa Speri. Comfort vindt u ook terug in de  inrichting: de goed uitgeruste keuken, heerlijke grote boxspringbedden, een gezellige zithoek met genoeg plaats voor iedereen. 

Het zwembad, de tafeltennistafel en de gedeeltelijk omheinde tuin met speelgoed voor de kleintjes maken Casa Speri ook een geschikt vakantiehuis voor een of meerdere families.